16 Ocak 2010 Cumartesi

Rüyasını Anlatan Kazanıyor

Herkese merhaba, rüyalarınızı ücretsiz olarak yorumlayan ekibimizden size bir sürpriz var! 31 Ocak 2010 tarihine kadar sitemizde rüyasını anlatanlar ve rüya yorumlayanlar arasından yapılacak çekilişle 3 şanslı kişi çok güzel bir hediye kazanacak. Hem de ekibimiz rüyanızın yorumlarını size göndererek, rüyalarınızdaki işaretleri açığa kavuşturacaklar. Konumuz rüyalar olduğu için biz de sizlere ilk yarışmamızda pijama verelim istedik.



Katılım hakkınızı arttırmak için kısa kısa, özensiz, sallama rüyalar gönderen kişilerin katılımları sayılmayacaktır. Ne kadar çok rüya gönderirseniz o kadar katılım hakkınız artar.



Katılım hakkınınızı daha da arttırmak için;



1) Bu yarışmadan blog’unuzda bahsedebilirsiniz. Blog’unda bu yarışma hakkında yazı ekleyenlere +10 katılım hakkı verilecektir.

2) Yorum Bekleyen Rüyalar bölümünde eğer rüya varsa, o sayfaya girip alt kısımda bulunan “Rüyayı Yorumlayın” kısmından rüyayı siz yorumlayın ve +5 katılım hakkı kazanın.



Yarışmanın sonuçları 31 Ocak 2010 Pazar gecesi 23:59′a kadar gönderilen rüyalar arasında yapılacak 3 tur çekiliş ile belirlenecektir. Birinci tur çekiliş 1 Şubat saat 14:00′da yapılacaktır. İkinci tur 2 Şubat, Üçüncü tur ise 3 Şubat’ta yapılacaktır. Kazananlar ise 4 Şubat 2010 saat 14:00′da sitemizde açıklanacaktır.



Herkese bol şans dilerim.

http://ruyaveburc.com/ruyasini-anlatan-kazaniyor/

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails